Volt már valakinek hasonló?
Az egész augusztusban kezdődött amikor a suli elkezdodott
Előtte sosem voltak ilyen problémáim.
Egyik este elkezdtem nagyon remegni és szedulni. Másnap reggel a fejem is furcsa volt tompán fájt is.Aztan később is fájt a fejem egyre gyakrabban de elég furcsa volt az hogy ha sírtam utána nagyon jól éreztem magam.Voltam vérvételen,neurologian habar itt az orvos nem küldött ct-re pedig 2x is elmentem.Voltam szemviszgálaton de minden eredmény jó lett.Viszont rettentoen félek hogy nehogy agydaganat vagy hasonló legyen
Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
En is hipochonderes vagyok.
De most mar kezdek kiszokni belole fogjuk ra.
En is azt hittem minden kis sz.rra, hogy daganat vagy nem tudom.
Es a szervezetre sem egeszseges szerintem a szorongas ilyeneken. Ez a masik ok amiert probalok kigyogyulni/kiszokni belole enis.
Első vagyok, bocsi, hogy viccesnek találom, de már ez a tény, hogy kissé megnyugodtál egy vadidegen véleményétől, hipochondriát sejtet :)
Ezekkel a betegségekkel, te is megpróbálkozhatsz megküzdeni, ha nem megy kérj szakértői segítséget.
Sok sikert!
Én a pánikbetegségre és a hipochondriára gondolok, mivel ezek is betegségek. Hogy mennyire rossz, azt te érzed. Mennyire visel meg, mennyire zavarja az általános közérzetedet, mennyire zavarja a napi tevékenységeidet.
Nyilván, ha valaki azzal tölti a napjait, hogy nemlétező betegségeket keres magán, az kóros állapot, ami kezelést igényel.
Rendben!!
Mostmár jobb de kb 2-3 hónapja nagyon rossz volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!