Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van a fogam allat (az inyen)...

Van a fogam allat (az inyen) egy nagy darab holyag féleség és gyenyedzik és nagyon fáj ha harapok mert érzem hogy a fogam összepréseli ezt a holyagot mit tudok ellene tenni (ez nem afta mert tudom mien az nagyon sok volt nekm már :D )?!

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 12:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Én aftára gondoltam, de írod, hogy nem az. Szóval akkor szerintem mindenképpen menj el fogorvoshoz és mutasd meg neki.
2017. jan. 30. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fogciszta is. Igazából mindegy mi, mert Úgyis fogdokihoz kell menni. Mi itt csak tippelünk.
2017. jan. 30. 12:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget de azt elfelejtettem irni hogy ugyan ez volt egy fél éve is de elmulik csaknem tudom hogy mitöl van ez? :DDD
2017. jan. 30. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz!!!

Talán azért jön ki újra és újra, mert jelzi, hogy valami gond van.

Jobb lesz, ha majd 1 év múlva kihullik pár fogad? Vagy egy durva ínygyulladás, amikor fel kell vágni az ínyed, hogy kitisztítsák?

Szerintem egyszerűbb lenne még most megtudni és rendbe tenni, mint megvárni, hogy valami komolyabb legyen belőle.

2017. jan. 30. 13:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja valszeg az lesz :D köszönöm a segitségeteket :D
2017. jan. 30. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezt gennyzsáknak is mondják, ami azt jelenti, hogy oda gyűlik össze a rossz fogadnál keletkezett trutymó. Ez egyféle szerencse is, mivel ellenkező esetben a nagy fájdalmak miatt már régen orvoshoz mentél volna. Így a végső fázisbban kifakad és az egész kezdődik előlről.

Ha nem mész most az orvoshoz, később úgy is oda kerülsz, csak nem biztos, hogy a fogat még meg fog lehetni menteni.

2017. jan. 30. 13:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Amelyik fogad mellett van, azzal lehet a gond, talán gyökérkezelni kell, vagy begyulladt ínytasak, mindenképpen menj el mielőbb fogorvoshoz, meg kell röntgenezni.
2017. jan. 30. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!