Az természetes, ha néma csöndben zúg a fülem? Vagy a fülünknek alapból van egy halk hangja?
Figyelt kérdés
2017. jan. 25. 19:25
1/6 anonim válasza:
Nem, ez mindig sérülést jelent.
Ilyenkor a törött szőrszál téves jelet ad.
Idővel gyógyul.
2/6 anonim válasza:
De igen.
A vérkeringésedet hallod ilyenkor.
3/6 anonim válasza:
Barátkozz a gondolattal,ez elkísér életed végéig .
4/6 anonim válasza:
Nekem 25 éve szinte ugyanazon a szinten zúg a fülem. Hozzá szoktam. Ha nem figyelek oda, nem is hallom. Állítólag a hajszál erek rosszabodó vérellátása miatt van. Semmilyen értágító praktika és gyógymód nem segített javítani a helyzeten.
5/6 sulfur válasza:
Tinnitus-nak hívják e betegséget. Gyógymód nincs. Sajnos nagyothallással párosul.
6/6 mincsnév válasza:
Szerintem nem természetes. Sok oka lehet. Pl vérszegénység, rossz keringés. Stb. Nekem a vérszegénység volt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!