Anyám és apám mindig leszid és csesztet, ha beteg vagyok. Általában ordibálnak is. Mit csináljak?
Elkapták ezt az influenzaszerű betegséget múlt héten, ö volt először beteg és utána velem ordít, hogy biztos nem öltöztem fel megint és hasonlók. Nem inkább támogatni kellene kicsit, ha beteg vagyok, mint csesztetni? Meg azt mondta, hogy direkt csinálom csak ne kelljen iskolába menni. Meg sajnos a láztöl kijött 12 herpesz a számon és azért is ordított, hogy fel kellett volna öltözni és akkor nem lenne ez, úgyhogy fogjam be a pofám. Miközben aludni nem tudok a fájdalomtól és ki sem tudom nyitni a számat. Ezt már meg sem merem mondani, mert akkor arra fogja a betegséget és velem ordíbál, hogy biztos megőrültem és azért nem tudok aludni.
A legjobbakat le sem írom. Egyszer azért bántottak, mert fejükbe vették, hogy drogozom és azért vagyok nthás. A nem felöltözés még a jobbik eset.
Szerintem vagy elhiszik a baromságaikat vagy csak engem akarnak kikészíteni. Az a taktikájuk, hogy engem okolnak, mert beteg vagyok és bűntudatot csinálnak.
Hány éves vagy? Velem egyszer azért ordibált anyám mert befestettem a hajam és olyanokat mondott hogy mostantól nem vagyok a lánya, dögöljek meg, undorító vagyok, kib.sz stb.. Nagyon mély nyomot hagyott bennem azóta nem is merem befestetni pedig nem nagy a különbség a két szín között (az eredeti sima szőke én meg nagyon világosra festettem be.)
Tényleg nem értem hogy miért csinálják velünk néha ezt a szülők.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!