Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Erős lábizzadásnál mit érdemes...

Erős lábizzadásnál mit érdemes csinálni, hogy csökkenjenek a tünetek?

Figyelt kérdés
Normál papucsot cipőt felvenni már nem tudok, mert annyira izzad a talpam, hogy a lábfejem, hogy csúnya törés lesz a vége. A zokni nagyon meleg nyáron, csak olyan papucsot tudok használni aminek ruha van a talp részénél, tehát nedv szívó. Hallottam a Scholl lábizzadás elleni sray-ről. Használta már valaki? Tapasztalatok? Tippek? Kérek mindenkit, bunkó válaszokat tartsa meg, nincs rá szükségem.
2010. máj. 6. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

én pl. púderezem, akkor nem fog csúszkálni a szandálban.

csak arra ügyelj, hogy ne maradjon tiszta púder a lábad, lábujjaid..:)

2010. máj. 6. 09:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia!! Ezt én is próbáltam, de csak kevés ideig működött... Kb 30 perc múlva már a púder sem műkszik.... :((
2010. máj. 6. 09:51
 3/12 anonim ***** válasza:
hát akkor javaslom, hogy tényleg valami scholl terméket nézz. lábra annál jobb terméket nem ismerek a piacon. próbáld ki, látod van akinek beválik egy dolog, de a másiknak nem..
2010. máj. 6. 09:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyél kevesebb krumplit !
2010. máj. 6. 10:05
 5/12 anonim ***** válasza:
sószappan, sós vizes lábáztatás
2010. máj. 6. 10:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Páromnak hasonló problémája volt... Vettünk a DMben Baleas lábsót, vagy mi is volt a neve, egy kupakkal kell tenni a vízbe és áztatni...

Neki a talpa úgy nézett ki, mint egy szivacs, és mááár fájt is neki.... Van egy kence amit kikevertem neki, az használt, sokáig elég, bár nem olyan olcsó, de nem vészes(2-3ezer). ha érdekel leírom, ha iylesmi a panasz....

2010. máj. 6. 12:48
 7/12 A kérdező kommentje:
12:48!! Igen, érdekelne! Egyszerűen mintha vízbe mártottam volna a lábam... nem a szaggal van gondom, hanem azzal, hogy minden papucs, szandál, feltöri, lecsúszok róla, még ha lapos is. Ez nagyon behatárolja a cipő-papucs vásárlási lehetőségeimet.... Jó lenne, ha leírnád, köszönöm:)
2010. máj. 6. 13:00
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy írtam, nálunk az volt a probléma, hogy oylan volt a talpa mint a szivacs... de tényleg, semmi sem segített, neki a lábszag is probléma volt. Rendesen le lehetett szedegetni kézzel a bőrdarabokat a lábáról...

Szóval nemtom Neked ez mennyir esegít, de leírom, hátha másnak is hasznos lehet:

Szóval szoktam venni - Neogranormont 600-700Ft

- Alsol kenőcsöt 1200 Ft körül

- Burow kenőcsöt ezt nemtom pontosan, ezt ugy mérik ki, elég egy kisebb tégely

ezt a hármat alaposan összekeverem, pontos arányt nemtok írni.... Esténként szokta jó vastagon bekenni fürdés után, volt hogy 2 nap után már látványos volt a javulás atalpán..

Azoknak ajánlom, akik pl munka közben bakancsot kénytelenek viselni,télen nyáron, és nagyon sokat dolgoznak, ezért a lábuknak még ideje sincs szellőzni, pihenni.

Nemt udom mennyit segítettem, remélem valakinek majd használ... Ha igen, azért írja majd itt meg!! Köszi

Még annyit, hogy az áztatáson kívül még lehet reszelgetni is a talpad.

Ezenkívűl még olvastam valamilyen antibakteriális szappanról, amit naponta kétszer lehet hazsnálni, még azt fogjuk kipróbálni!

2010. máj. 6. 14:16
 9/12 doboszoli válasza:
100%

Volt hasonló problémám.

Az izzadást egy gomba,és egy baktérium együttes hatása okozza alapesetben.

Ami nekem bevált:

Gomba ellen Canesten kenőcs, baci ellen kérj a patikustól valami baktericid hatású krémet, a kettőt együtt használd, + naponta egyszer Micosid hintőpor, ez prevencióként is jó, nem túl drága.

Fontos, hogy a kezelés idején a lábbeliket többször kezeld formalinnal, másképp visszaferőznek.(formalinos vatta a cipőbe, nylontáskába kötve éjszakára.

Sok sikert, kitartást.

Z.

2010. máj. 6. 19:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm:) Kipróbálom őket:)
2010. máj. 7. 09:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!