Hány méterről való zuhanásba ha bele az ember?
Figyelt kérdés
Milyen magas épületről kell leugrani, hogy valaki biztos meghaljon?2017. jan. 22. 20:18
1/4 anonim válasza:
Én egyszer valahol azt hallottam, hogy a 4. környékétől tuti halálos, de nyilván attól függ mire esik az ember. meg még ki tudja mitől. Akár 1 méterről is eshet úgy az ember.
Aztán lehet, hogy téves az infóm.
2/4 anonim válasza:
Igen, kis eséstől is lehet annyira rosszul esni, hogy halálos sérülést szenvedjen az ember.
3/4 anonim válasza:
Igen, én is úgy hallotam hogy 4-5 emelt.
De miért akarsz te leugrani? Vagy ki akar?
4/4 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Pl.: h hogy érkezik le, vagy, hogy mire esik.
Hírekbe vagy egyèb helyekről lehetett hallani baleseteket, ongyilkossagokat, volt aki kiugrott/leesett 2. emeletről és meghalt. De volt olyan is, hogy 6-7ről leesett és túlélte törésekkel.
Nem lehet tudni, csodák mindig vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!