Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Már 4 napja vagyok nagyon...

Már 4 napja vagyok nagyon beteg. Semmi levegőt nem kapok. Mit lehet cinálni?

Figyelt kérdés

Használok orrcseppet, de hiába.

Nem alszom semmit, mert egyszerűen képtele vagyok, ha nem kapok levegőt. Legalább 500 zsebkendőt elhasználtam már.

Nagyon fáj a torkom és rossz a közérzetem.

Soha nem voltam mostanában ennyire beteg.

2017. jan. 21. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha semmi levegot nem kapnal, mar reg meghaltal volna. Ha kapsz, nyugi, nem fogsz belehalni egy kis influenzaba
2017. jan. 21. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Napközben tudok elbóbiskolni kicsit, különben egyáltalán em tudok aludni. Nagyon embert próbáló. A legjobb orrspray se ér semmit.
2017. jan. 22. 00:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Vagy inhalálj - forralt kamillás vízbe csepegtess 15-20 csepp Diapulmont - és 15-20 percig használd úgy,hogy utána alaposan kifújod az orrodat és akkor csepegtetsz bele orrcseppet. Vagy használj infralámpát hasonlóan az előzőhöz. Ezekez csináld naponta 4-5 alkalommal. Ha nem szedsz semmilyen hurutoldót(ACC 200, Fluimucil,Mucopront),akkor vegyél azt is,mert nem csak az alsó légutakban lévő váladékot higítja,hanem az orrban,melláküregekben lévőt is.
2017. jan. 22. 07:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Szmogriadó van jelenleg. Ez is lehet az oka. Én asztmásként érzem is a negatív hatását. A torkom nekem is fáj.
2017. jan. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!