Foster inhalációs spray-től lehet hízni? Bővebben lent.
Asztmára írták fel de mivel szteroid tartalmú, érdekelne hogy mik a tapasztalatok hogy hízott-e tőle valaki.
Köszönöm!
Én kifejezetten ezt kértem. nekem külföldön írták fel először évekkel ezekőtt. Százszor jobban voltam mint a ventolin + társai kombóval amit itthon kaptam.
Nekem rohamoldásra is ez van már, és be is válik. Mást nem is használok. Sőt ha használom ahogy az orvos előírja rohamom se nagyon van. És igen kedves harmadik ez valóban csak tüneti kezelés, de nem tudom te hányszor gondolkodtál azon az éjszaka közepén hogy kihívod a mentőt mert menten megfulladsz. Nos ha ezek a tünetek, akkor azokat kezelni kell :D És ha a szteroid a kezelés akkor azzal. Amúgy valóban ezekből az inhalátorokból kevesebb szívódik fel mint egy bőrre kent szteroidos krémből.
Üdv egy asztmás vegyész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!