Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy anyajegy mindig szabályos...

Egy anyajegy mindig szabályos alakú, vagy lehet másmilyen is?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

A kérdésem az volna, hogy egy anyajegy mindig kör alakú, vagy valamilyen szabályos formájú? Mert van pár belőle a testem minden részén, de találtam egyet, aminek hullámos a széle, tehát eléggé nonfiguratív. Véletlenül vettem csak észre, mert a derekamon van hátul, és a tükörben pillantottam meg.

Voltam ma bőrgyógyásznál, de csak időpontra lehet menni, és csak jövő keddre estére kaptam.

2017. jan. 20. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet másmilyen is, a szabálytalan alak akkor jelent bajt, ha amúgy szabályos alakú volt és úgy változott meg szabálytalan alakúra.
2017. jan. 20. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindig kör alakúak,léteznek atipusos anyajegyek,amelyek nem szabályosak eredendően sem.
2017. jan. 20. 22:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Remélem nem lesz gond vele azért.

2017. jan. 20. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha mindig is ilyen szabálytalan volt,akkor jobban oda kell figyelni rá,de ha csak idő közben vált szabálytanná,akkor célszerű rögtön kimetszeni. De ezt a bőrgyógyász tudni fogja. Jövő keddig pedig várhtasz,nem lesz bajod.
2017. jan. 21. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!