Ez a vérnyomás elég magasnak számít?
Figyelt kérdés
145/74, a pulzus 58. Suliban a védőnő mérte, és mondta hogy eléggé határeset. 16 éves vagyok.2017. jan. 14. 20:13
1/9 anonim válasza:
Eléggé határeset,de ennyi emelkedés még betudható az izgalomnak,és az is eleht,hogy nem szabályosan történt a mérés,aza nem ültél,pihentél a mérés előtt legalább 5 percig.Otthon van mérőtök? Ha igen,akkor ülj le szépen és 5 pedrc után mérd meg magadnak.
2/9 A kérdező kommentje:
Ezt el is felejtettem: Hipochonder vagyok eléggé. Hát amint leültem egyből elkezdte mérni, de beszélt hozzám, vissza kellett válaszolnom. Plusz eléggé izgatott vagyok akármilyen orvosi vagy hasonló vizsgálaton veszek részt.
2017. jan. 14. 20:36
3/9 anonim válasza:
Ez bőven elég egy ilyen vérnyomáshoz :)
4/9 A kérdező kommentje:
Megmértem, de megint felizgattam magam egy kicsit, de legalább otthoni környezetben valamennyivel jobb. 131/75 a pulzus 85 volt. Kicsivel jobb lett.
2017. jan. 14. 20:47
6/9 anonim válasza:
Hát ugye vérnyomásmérés közben nem beszélgetünk, plusz addig kéne mérni, amíg nem jön ki két egyforma (egy mérés esetén ez nehezen fog menni...)
7/9 A kérdező kommentje:
Ma is megmértem, 126/75, a pulzus 71 :)
2017. jan. 15. 18:34
8/9 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, csak izgultál és nem szabályosan mérték. Felejtsd el!
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben, megnyugodtam :D
2017. jan. 15. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!