Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől érezhetek füst szagot...

Mitől érezhetek füst szagot az orromban?

Figyelt kérdés

Ha visszagondolok már sok-sok évvel ezelőtt is előfordult ritkábban, 1-2 napig tartott aztán el is múlt. Furcsa volt, de valahogy sose fordítottam nagy jelentőséget neki. Mostanában mikor volt ilyen kíváncsiságból utána néztem, hogy mi lehet ez és nagyon megijedtem, mert elvileg agydaganat tünete is lehet. Mióta jobban odafigyelek rá, és félek tőle , nagyon sokszor előjön. Tény, hogy 2 éve dohányzom, de nem sokat és ez nem az, amikor kintről érzem a szagokat (pl. ha rajta marad a hajamon, ruhámon), érzem, hogy "belülről" jön és már azelőtt is volt ilyen mielőtt dohányoztam volna. Pszichés problémáim azok vannak, szorongás, depresszió, pánikbetegség. Abban reménykedek, hogy "csak" ez váltja ki. Lehetséges, hogy emiatt érzem? Ha agydaganatom lenne akkor annak más tünetei is lennének, nem? Szokott fájni, a fejem, szoktam szédülni, de ezek mind a szorongástól vannak ezt már megtapasztaltam, mert nyugodt helyzetben nem jönnek elő ilyenek. Milyen orvoshoz forduljak ezzel elsősorban? Most pl. hogy erről írok és erre koncentráltam borzasztó erősen érzem ezt a füst szagot. Nagyon félek.

22/L

2017. jan. 14. 19:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Elolvastam amit írtál de nem igazán tudok segíteni, sajnálom. :( Így elsőre talán a psziho doki jut eszembe, ő ha elmény onnan tovább küldhet kivizsgálásokra!
2017. jan. 14. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
"elmény" az elmégy lenne, de feszt el ütöm.
2017. jan. 14. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:
A trombózisod javul?
2017. jan. 14. 19:38
 4/6 A kérdező kommentje:
Az is érdekes, hogy most pl elég erőteljesen éreztem aztán megvacsoráztam és teljesen elmúlt evés közben, csak az a baj, hogy mostanában annyit koncentrálok erre, hogy visszajön. Ha nem figyelek rá akkor nem nagyon szoktam érezni
2017. jan. 14. 19:51
 5/6 A kérdező kommentje:

"A szag- és ízérzékelés között szorosabb kapcsolat áll fenn, sokszor egyik érzéskvalitás érzékelése segít a másik felismerésében."

Lehetséges, hogy a dohányzás közrejátszik? Mert pl cigi után jobban érzem ezt a szagot, ugye evésnél meg pont az, hogy elmúlt. Viszont eddig tartott, mert már megint érzem.

2017. jan. 14. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nátha után érezetem már többször is egy ideig nem létező füstszagot, elég rossz érzés, de egy idő után elmúlt, akkor azt olvastam, hogy lehet rostasejt gyulladás is. Mindenesetre keress fel egy orr-fül-gégészt.
2017. jan. 15. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!