Történik valami ha túllépjük a javasolt napi adagot?
Figyelt kérdés
Étrendkiegészítő rágótabletta 4-10 éveseknek napi 2 tabletta. Ha pl 3-at vagy 4-et veszek be változik valami? Ja am 17 éves vagyok:D2010. máj. 5. 12:18
1/7 anonim válasza:
Kérdés, hogy mi van benne, mert ha pl zsírban oldódó vitaminok is, akkor túladagolás léphet fel.
3/7 anonim válasza:
meg mi a francnak szedsz olyat, ami gyerekeknek való, nem 17 éveseknek? :-o
4/7 A kérdező kommentje:
Vitamin A, B, C, D, E, H, K
Kalcium, Vas, Cink, Magnézium, Réz, Króm, Mangán, Szelén.
Ezek vannak benne de nem tudom hogy ezek oldódnak-e. Azért ezt szedem mert most ez van. Nem én vettem.
2010. máj. 5. 12:26
5/7 anonim válasza:
Az A és D vitamin zsírban oldódó.
Ne vegyél be többet a megengedettnél, még vitaminból se.
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2010. máj. 5. 12:33
7/7 anonim válasza:
A,D,E,K vitamin nem zsírban oldódik?
Amúgy azon az oldalon el tudod olvasni hogy melyik vitamin túladagolása milyen tünetekkel jár. Gondolom sokkal nagyobb mennyiséget kell bevegyél, mert jóval túllépted azt a kort. Szerintem 3-4 tablettából nem változik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!