Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Légszomj idegi alapon. Ki tud...

Légszomj idegi alapon. Ki tud valamit erről?

Figyelt kérdés
Ma tudtam meg, hogy légszomjas vagyok idegi alapon. Nem tudom, hogy ezt lehet e a betegségek közé sorolni, de ami biztos, hogy nagyon rossz. Azt mondta az orvos, hogy még nem ír fel frontint hanem csak gyógynövényes gyógyszert aminek nyugtató hatása van. Ha nem múlik el akkor frontin és szihologus vagy pszihiátriára küld.

#gyógyszer #Légszomj idegi alapn
2017. jan. 13. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz nyugtatót szedni, akkor próbáld ki esteleg a citromfű teát! Az is nyugtató hatású.
2017. jan. 13. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez a pánikbetegség.
2017. jan. 13. 18:16
 3/5 A kérdező kommentje:

A citromfű teát hol lehet venni és mennyibe kerül?

Akkor azt lehet rám mondani, hogy pánikbeteg vagyok? Rám jöhet pánikolás?

Ezt nem mondta az orvosom.

Nem tudom hogy valami koze van ehhez de nem mondtam az orvosnak hogy nagyon de nagyon ritkan szokott nyillalni a tudombe. Tegnap elott ereztem hogy bedobog a szivem es mondhatni félve izgultam amikor az orvosnal ultem a soromat várva, de akkor meg nem tudtam hogy valami problema van.

2017. jan. 13. 20:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Citromfű teát tudsz venni a Dm-ben, gyógyszertárban, herbáriában. És kb. 500 Ft.
2017. jan. 13. 20:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2017. jan. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!