Visszafertőzhetjük egymást ugyanaztal a betegséggel? Vagy üjra elkaptuk?
Figyelt kérdés
Láz, köhögés, hasmenés, hányás.2017. jan. 13. 12:13
1/4 anonim válasza:
Általában az immunrendszer egy ideig "emlékszik" a különböző kórokozókra,úgyhogy ha valaki már átesett egy betegségen,akkor egy ideig ugyanazt nem kapja vissza. De mivel vírusok és baktériumok százai fertőznek ilyenkor, ugyanolyan tünetekkel el lehet kapni egy másik betegséget.
2/4 A kérdező kommentje:
December közepén voltam beteg ugyanígy, nemrég kezdtem csak jobban lenni. Erre most megint ugyanaz, szuper. Szerintem is újra elkaptuk, bár meg sem gyógyultam rendesen.
6-an lakunk egy házban, de őket még a kézmosásra is .nehéz rávenni.
Egész télen beteg vagyok, szuper :(
2017. jan. 13. 18:08
3/4 A kérdező kommentje:
Hasmenést kaphatunk tojástól? Csak, mert apának is azután kezdődött megint, csak nekünk van ilyen bajunk, miután tojásos ételt ettünk.
2017. jan. 13. 18:24
4/4 anonim válasza:
Ha nem volt romlott akkor nem. Azt meg csak éstrevettétek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!