Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Stressz-nevetés?

Stressz-nevetés?

Figyelt kérdés

Ha valami baleset, rossz dolog történik akar a családban vagy egyéb helyen, elkezdek röhögni. Nagyon kínos tud lenni. Ez egyaltalan nem azert van mert en ezt élvezem, szórakoztatonak találom, kozben ugyan ugy sajnalom az adott embert, megijedek hogy mi lett /lesz vele mint mások... Egyszerűen nagyon nehezemre esik visszatartani,nagyon nagy erőfeszítést jelent, kb folyamatosan másra kell gondolnom, hogy elkerüljem.

Ez mitől van?

Hogy lehetne errol "leszokni"?

Van meg valaki igy?

2017. jan. 11. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondják, hogy a legszebb öröm, a káröröm, mert azt senki sem irigyli... Nem egészséges dolog más kárán nevetni az biztos. Most vegyünk egy példát. Rengeteg videó van fent a neten (fail compilation videos) amik valójában igazából ugyan ilyen rossz, tragikus jelenetek összevágva. Sokan ezeken nevetnek, sokan pedig nem tudnak rajtuk nevetni. Embere válogatja, de leszokni nem lehet róla, maximum ügyesen palástolni. Nekem egyik haverom azon szokott mindig nevetni, amikor valaki egy keményebb buli után behány :D Én sosem értettem, de hidd el sokan vannak még így :)
2017. jan. 11. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
66%

#1 te konkrétan minden mondatot negálva olvastál, vagy hogy sikerült ennyire félreértened a kérdést es a leírását?

Amugy kérdező en is ilyen vagyok, csak en inkább felgyülemlett, érzelmes feszültségkor, pl halálhír vagy temetéskor nem , de utána napokban gyászolva, mikor megpróbálom megosztani valakivel akkor mint egy idétlen tini lány vihogok, pedig férfi vagyok.

Egyszer történt ilyen de neha még "sikerül" elmosolyodni illetlen pillanatokban, de igyekszem erős önkontrollt tartani az élet minden területen, nem egy hippi vagyok de ez nekem is furcsa..

Nem tudom hogy lehet leszokni, nem lehet szándékosan gyakorolni, mikor pedig megtörténik kisebb gond is nagyobb...

2017. jan. 11. 23:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen, mert a nevetés oldja a feszültséget, ezért a szervezeted kikényszeríti belőled... Nálam se értette senki, miért van ilyen jókedvem vizsga előtt...
2017. jan. 12. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!