Stressz-nevetés?
Ha valami baleset, rossz dolog történik akar a családban vagy egyéb helyen, elkezdek röhögni. Nagyon kínos tud lenni. Ez egyaltalan nem azert van mert en ezt élvezem, szórakoztatonak találom, kozben ugyan ugy sajnalom az adott embert, megijedek hogy mi lett /lesz vele mint mások... Egyszerűen nagyon nehezemre esik visszatartani,nagyon nagy erőfeszítést jelent, kb folyamatosan másra kell gondolnom, hogy elkerüljem.
Ez mitől van?
Hogy lehetne errol "leszokni"?
Van meg valaki igy?
#1 te konkrétan minden mondatot negálva olvastál, vagy hogy sikerült ennyire félreértened a kérdést es a leírását?
Amugy kérdező en is ilyen vagyok, csak en inkább felgyülemlett, érzelmes feszültségkor, pl halálhír vagy temetéskor nem , de utána napokban gyászolva, mikor megpróbálom megosztani valakivel akkor mint egy idétlen tini lány vihogok, pedig férfi vagyok.
Egyszer történt ilyen de neha még "sikerül" elmosolyodni illetlen pillanatokban, de igyekszem erős önkontrollt tartani az élet minden területen, nem egy hippi vagyok de ez nekem is furcsa..
Nem tudom hogy lehet leszokni, nem lehet szándékosan gyakorolni, mikor pedig megtörténik kisebb gond is nagyobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!