Alvásparalízis, vagy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja voltam kórházban, és éjszakára is benn kellett maradnom. Nem is vettem szinte észre, hogy elaludtam, amikor erős zúgást kezdtem hallani, a szemeim nem nyíltak. Pár másodperc múlva teljesen olyan volt, mintha ébren lettem volna, láttam egy vigyorgó alakot a lábamnál, aki rámmászott, a tüdőm égni kezdett. Utána jó ideig nem tudtam visszaaludni, és amint nehezen, de sikerült, visszajött ez az egész. Azt hittem, elmúlik, de úgy egy hete ismét megtörtént. Mindkét esetnél éreztem, hogy fekszek, a múltkorinál hallottam is, hogy nyöszörgök, de nem bírtam bírtam egy ideig kinyitni a szemem. Mindkettőnél hallottam ezt a ,,zúgást", nehéz volt a lélegzés. Mostanában aludni se merek...Mi ez az egész?2017. jan. 10. 17:14
11/11 anonim válasza:
Tartsd vissza a levegőt, az agyad azt hiszi fuldokolsz és feloldja az izmaidat, a lény(ek) pedig eltűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!