Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tanuljak betegen?

Hogyan tanuljak betegen?

Figyelt kérdés

Vizsgaidőszak van,3 vizsgám van még hátra és rettenetesen beteg vagyok. Tudom hülye kérdés, de biztos járt már így más is. Ti hogyan vészeltétek át ezt az időt úgy,hogy eredményesen felkészüljetek?

Alapvetően nem esik nehezemre koncentrálni, de most betegen sajnos alig élek és sokat elkalandozok.

2017. jan. 7. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
75%

Alapból az a legjobb ha tanulsz a szorgalmi időszakban és lényegesebben kevesebb energia kell a vizsgaidőszakban.

Persze a 90% elő sem veszi évközben, max zh-kor, ezért amit tenni tudsz, hogy elkezded felturbózni magad.

Rengeteg méz, fokhagyma, gyömbér, inhalálás, fertőtlenítés, rengeteg víz ivás, sós víz gargarizálás, neocitran, stb.

Ezek segítségével ha szimpla megfázás akkor rendbe tudod magad rakni 1-2 nap alatt, annyira, hogy tudj tanulni.

Ha komolyabb a probléma, akkor pedig aludj, tanulj, aludj és közben folyamatos immunerősítés.

Illetve ne hajszold túl magad, nem halsz bele a kettesbe sem.

2017. jan. 7. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Amit az előző írt + párnázd ki az ágyat, és bújj a jó meleg takaró alá, kényelmesen az ágyban tanulj, legyen melletted tea stb... Sok sikert!
2017. jan. 7. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia, teljesen megértelek... én befájdalomcsillapítózva tanulok.. el tudom képzelni milyen rossz de kitartás!! gondolj arra hogy ha megvannak a vizsgák akkor végre pihenhetsz :)
2017. jan. 8. 01:19
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!:)

Utolsó válaszoló jobbulást kívánok és kitartást neked is!:)

2017. jan. 8. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!