Mit tegyek hogy gyorsabban nőjjön a hajam?
Dm-ben, Rossmannban nézz körbe. Ajánlom a Lady Bánfi hajszeszt, attól nő is a hajad és csökkenti a hajhullást.
Samponokból is van ezerféle, olvasd el szépen a hátoldalukat, mindre rá van írva, hogy mire jók, mi ellen lehet használni, pl. a Balea-nak is van többféle típusú hajra samponja, és elérhető, olcsó áron.
Előszöris, sok vitaminban gazdag ételt egyél, a fehérje is jót tesz a hajnak.
Próbáld megelőzni a hajad töredezését úgy ,hogy fürdés után ha teheted ne szárítsd meg hajszárítóval, nos ez inkább jó időben praktikus. A ricinus olaj hajnövesztő hatású, ha utánna nézel, leírnak mindent a használatáról, ha hetente csinálsz hajpakolásokat, az is jót tesz. A hajolalj inkább kívülről táplálja a hajat és nem belülről. A koffein is elősegíti a hajnövekedését, ezt megint csak hajpakolással könnyedén megoldhatod. Azt olvastam, hogy a nemi vágy is segíti, ezt már csak plusznak írtam 😂 Én jelenleg Alpecin fekete koffeines sampont használok és rengeteg babahajam lett. Sok türelmet kívánok hozzá! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!