Segits ;( kérdése:
Mi lehett a bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem wc-re menni kakilni- és nagyon kellet- de mikor rá ültem és nyomtam nehezen jöt és mikor ki nyomtam 2- db kemény volt,még a wc ben viz is rá ment a fenekemre. És na szóval a (Szülök-nek) Nem mondtam mert kinos ;(.. Na és eltelt már 2- nap eszek csak eszek de nincs en kakim még fingom se nincs ? Ez mi :( Segitsetek ?#Miabajomlehett?
2017. jan. 6. 23:02
2/8 A kérdező kommentje:
Értem. De igazábol attol félek hogy lehett hogy bél csavaródásom lehett. Mert most amikor nyomom akkor semi nem jőn . mitt javasólnál? A hasjajtó meg oldás ? Vagy egyek valamitt amitől megy a hasam ?
2017. jan. 6. 23:58
3/8 anonim válasza:
Ne egyél addig.
Megoldás: patika/guttalax
4/8 anonim válasza:
Én mikor berúgok, másnap mindig jó kis puha, kenhető állagút tolok ki magamból, könnyedén. Nem mondom hogy rúgj be, mert az törvényellenes lenne (ha még nem múltál 18), de egy próbát megérhet.
5/8 anonim válasza:
Akkor Magyarul:
Visszacsapódott a wc-ben lévő víz a fenekedbe, emiatt stresszes vagy és szorulásod van.
Miért baj, hogy visszacsapódott? undorító ez igaz, de víz csapódott vissza esetleg egy kis oldott anyag abból ami a fenekedből jött.
6/8 anonim válasza:
Ó, csak ez legyen a legnagyobb baj..szorulásod van, valószinüleg nagyon kevés vagy semmi rostot eszel.Ilyenkor télen előfordul, sok a hurka-kolbász, pecsenye.. Egyél egy nagy tányér lencsét, tököt, spenótot,krémlevest, stb. és meglásd holnapra rendbe jössz.És a későbbiekben iktass be minden nap ilyen típusú ételt,legalább 1x. Ja, és az aszalt szilva egy pohárka tejjel csodákra képes.
7/8 A kérdező kommentje:
Kösszönöm a válaszokat mindenki-nek ki fogom mindett probálni amitt irtatok. Csak a sört nem mert azt még nem ihatok. De volt mikot ittam xD ?
2017. jan. 7. 11:07
8/8 A kérdező kommentje:
Sikerült :) meg könyebültem nagyon igazábol nem tudtam hogy vann itthon dullkolax hasjajtó, de elmondtam anyunak ő egyből adot a hashajtóbol és 10 csepp kellet hozá és most estére ki gyöt minden rossz fájdalom :) és sok vizet is ittam rá :) ?
2017. jan. 7. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!