Mitől vok iszonyat álmos és alszok rengeteget újjabban?
Figyelt kérdés
Kábé egy hónapja van ez, állandóan álmos vok hiába alszok egy csomót. Tegnap összvissz vagy 4 órát voltam fenn, tegnapelőtt is 6-7et. A suliban is nem egy órán bealszok és ez miatt beszólogatnak a tanárok :S Hogy aludjak többet meg feküdjek le korábban. De már hova aludjak többet? Ahogy hazaérek szinte rögtön alszok aztán felkelek 1-2 órára és utána megint alszok. De amikor fenn vok akk is olyan vok mint egy zombi nemtok oda figyelni semmire se meg totál fárattnak érzem magam. Anyum is aggódik azt mongya vmi bajom van de nem akarok elmenni orvoshoz mer félek :S Mitől lehet ez? Mivel múlasszam el?
17/F
2010. máj. 4. 13:08
1/8 anonim válasza:
menj el a háziorvosodhoz, sok minden lehet, valószínűleg valami hiánybetegség: elküld laborba vérvételre, és fel fog írni megfelelő étrend-kiegészítőt
2010. máj. 4. 13:16
2/8 A kérdező kommentje:
Akk tuti nem vmi komoly?
2010. máj. 4. 13:27
3/8 anonim válasza:
Szerintem feszültség, stressz avgy szorongás. Valeriana, Hova. Ezek vény nélküliek. Ha nem hatnak, menj el orvoshoz, és kapsz nyugtatót és altatót. például Xanax, Frontin, Seduxen, Rivotril stb...
2010. máj. 4. 13:28
4/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen tüneteim vannak, elmentem orvoshoz, volt vérvétel, minden eredményem normális volt, azt mondta az orvos, hogy idegi alapon van az egész, túlstresszelem az egyetemet...
Nekem Reergint mondta, hogy szedjek (vény nélküli), segít a koncentrációban és az ébrenlétben :-) Még csak egy levelet szedtem be belőle, de talán segített valamit. Próbáld ki, remélem használ.
2010. máj. 4. 15:28
5/8 A kérdező kommentje:
Hát én egyáltalán nem érzem magam stresszesnek, de végül is kipróbálhatom
2010. máj. 4. 15:38
6/8 anonim válasza:
Linkelek neked egy stressz kalkulátort, és szorongásost is!
Feltétlen menj el orvoshoz, és ne csak úgy szedegess gyógyszert. Depresszióra utalnak a jelek. Nem vagyunk egyformák de nekem így kezdődött és azóta is középsúlyos depivel kezelnek és gyógyszereket szedek. Ki lehet gyógyulni belőle csak legyen benned kitartás ha tényleg depis vagy!!!!És ne feküdj le ha álmos vagy napközben, hanem próbáld magad valamivel lekötni.
2010. máj. 5. 07:24
8/8 A kérdező kommentje:
Nem vok stresszes a tesztek szerint se :D Sztem depis se mer nincs szar keedvem csak álmos vok mindig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!