Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha beteg vagyok miért álmodok...

Ha beteg vagyok miért álmodok rosszat?

Figyelt kérdés
Nagyon ritka az amikor én este valami rosszat álmodok, de most hogy lebetegedtem(torokgyuszi, orrdugulás, fülfájás) szörnyűt álmodtam. Ziláltam felkeltem a reggel, bementem suliba (tudom betegen minek, de a szüleim dolgoznak én meg a rossz álom után nem akartam otthon egyedül lenni). Hazaértem, és megint ledőltem aludni, mert elég fáradt voltam, és megint rosszat álmodtam!!! A történet maga nem olyan rossz de az érzés mi közbe van rettenetes! És mikor felkelek olyan rossz kedvem van..vajon van összefüggés a betegség és a rémálmaim között. Mármint szerintetek amúgy is rosszat álmodnék, ha nem vagyok beteg vagy ez a betegség miatt van..

2017. jan. 4. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha lázad is volt, akkor úgy biztos, hogy rosszat álmodtál.
2017. jan. 4. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ember,álmában képekben,filmben megformáljuk a bennünk megjelenő szokatlan tüneteket.Ha az kellemetlen,esetleg fojtogató,azt hasonló módon álmodjuk meg.

A "lázálom"kifejezés közismert.Nem tartoznak kedvenc álmaink közé.

2017. jan. 5. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!