Ha beteg vagyok miért álmodok rosszat?
Figyelt kérdés
Nagyon ritka az amikor én este valami rosszat álmodok, de most hogy lebetegedtem(torokgyuszi, orrdugulás, fülfájás) szörnyűt álmodtam. Ziláltam felkeltem a reggel, bementem suliba (tudom betegen minek, de a szüleim dolgoznak én meg a rossz álom után nem akartam otthon egyedül lenni). Hazaértem, és megint ledőltem aludni, mert elég fáradt voltam, és megint rosszat álmodtam!!! A történet maga nem olyan rossz de az érzés mi közbe van rettenetes! És mikor felkelek olyan rossz kedvem van..vajon van összefüggés a betegség és a rémálmaim között. Mármint szerintetek amúgy is rosszat álmodnék, ha nem vagyok beteg vagy ez a betegség miatt van..2017. jan. 4. 19:56
1/2 anonim válasza:
Ha lázad is volt, akkor úgy biztos, hogy rosszat álmodtál.
2/2 anonim válasza:
Az ember,álmában képekben,filmben megformáljuk a bennünk megjelenő szokatlan tüneteket.Ha az kellemetlen,esetleg fojtogató,azt hasonló módon álmodjuk meg.
A "lázálom"kifejezés közismert.Nem tartoznak kedvenc álmaink közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!