Ez lehet rákos megbetegedés?
kb 2-3 éve éreztem néha zsibbadó pontot a mellkasomban egy bizonyos ponton a tüdőmnél, szegycsonttól balra.
Azóta egyre és egyre többet alszom. A zsibbadás enyhe fájdalommá erősödött. de mellkasröntgenen továbbra sem látnak semmit.
Tüdőrákra gyanakszom.
időnként még egy furcsa érzést érzek, az arc izmaim, csontjaim mintha bizseregnének, nem tudok koncentrálni, olyan mintha fejbe vágtak volna. Folyamatosan aludnék.
Ez rák lehet, vagy csak izületi problémák?
Mit tehetek? Mert a körzeti orvosok nem hajlandóak rendesen kivizsgálni, főleg, hogy ránézésre egészséges fiatal vagyok, de ha ez rák, bármelyik pillanatban leépülhetek és meghalhatok hónapról hónapra.
Az érzés a mellkasomban olyasmi, mintha valaki mondjuk egy ujjal nyomná folyamatosan, nem olyan erősen, de épp annyira, hogy azért lehessen érezni. Szóval nem konkrét fájdalom, hanem afféle izületi érzés olyan mintha egy inadat/porcodat hozzányomnád a csontodhoz.
Nem hiszem, hogy idegi becsípődés, stb, de lehet, hogy h az mindenesetre én nagyon félek, hogy tüdőrák. Főleg a mellékelt tünetek miatt (arcüreg gyulladások, fáradékonyság, levertség, beesett, szinte az arcról leolvadó szemhéj érzet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!