Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez lehet rákos megbetegedés?

Ez lehet rákos megbetegedés?

Figyelt kérdés

kb 2-3 éve éreztem néha zsibbadó pontot a mellkasomban egy bizonyos ponton a tüdőmnél, szegycsonttól balra.

Azóta egyre és egyre többet alszom. A zsibbadás enyhe fájdalommá erősödött. de mellkasröntgenen továbbra sem látnak semmit.

Tüdőrákra gyanakszom.

időnként még egy furcsa érzést érzek, az arc izmaim, csontjaim mintha bizseregnének, nem tudok koncentrálni, olyan mintha fejbe vágtak volna. Folyamatosan aludnék.

Ez rák lehet, vagy csak izületi problémák?

Mit tehetek? Mert a körzeti orvosok nem hajlandóak rendesen kivizsgálni, főleg, hogy ránézésre egészséges fiatal vagyok, de ha ez rák, bármelyik pillanatban leépülhetek és meghalhatok hónapról hónapra.

2017. jan. 4. 14:00
 1/4 A kérdező kommentje:
AKi azt mondja, hogy menjek el orvoshoz annak mondom, hogy a 3 év alatt már legalább 5x voltam és majdnem az összes esetben szinte kioktatott az orvos, hogy ő ugyan nem lát semmit és van-e orvosi diplomám hogy jobban tudom mint ő, hogy nincs semmi.
2017. jan. 4. 14:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Az érzés a mellkasomban olyasmi, mintha valaki mondjuk egy ujjal nyomná folyamatosan, nem olyan erősen, de épp annyira, hogy azért lehessen érezni. Szóval nem konkrét fájdalom, hanem afféle izületi érzés olyan mintha egy inadat/porcodat hozzányomnád a csontodhoz.

Nem hiszem, hogy idegi becsípődés, stb, de lehet, hogy h az mindenesetre én nagyon félek, hogy tüdőrák. Főleg a mellékelt tünetek miatt (arcüreg gyulladások, fáradékonyság, levertség, beesett, szinte az arcról leolvadó szemhéj érzet)

2017. jan. 4. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem véletlen oktatott ki, tipikus hipochonder vagy, itt zsibbad, ott szúr és csak súlyos betegségekre gondolsz, banálisakra nem. Ha évekkel ezelőtt tüdörákod lett volna, most nem írogatnál, az biztos.
2017. jan. 4. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha 2-3 éve jelentkezett az első tünet és valóban rák lenne, már rég a föld alatt lennél.
2017. jan. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!