Mi lehet a gond? Nagyon fáj a lábam és nem tudok mit csinálni vele ithon.
Figyelt kérdés
Este feküdtem az ágyban és mikor átfordultam a másik oldalra egy nagyot roppant a bokám és olyan mintha az achilles ínem elozdult volna és nem tudom fel és le mozhatni a lábfejemet mert annyira feszül az ín és fáj hogy az már be**atás. Még napközben éreztem hogy fáj de akor még csak a csontot éreztem és nemis volt vészes...Orvoshoz nem akarok menni mert félek hogy ágyhoz leszek kötve és nem engedhetem meg magamank... Volt már ilyen vagy hasonló kellemetlen élményetek? MIt javasoltok az orvoson kívül? köszönöm a segítségeteket előre is2010. máj. 4. 10:52
1/3 anonim válasza:
Ha nem akarsz orvoshoz menni, akkor azt javaslom, hogy tűrd szó nélkül.
Ennyi.
2/3 anonim válasza:
A szentlélek nem fogja hejrehozni. Me kellene röntgeneztetni!Vagy elmenni egy csontkovácshoz!
3/3 anonim válasza:
Szia!Nekem a cataflam szokott segíteni az ilyen bajaimon de orvoshoz is elkellene menni!Borogatsd és pihentesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!