Összefügghet az ivással?
Figyelt kérdés
Elég durva szilveszterem volt, kb 7 órától (érkezés) egyáltalán nem ettem, csak ittam, de azt sokat.
És azóta egyáltalán nincs étvágyam (és szomjas sem vagyok). Mert az érthető, hogy még mindig hányingerem van, ha piát látok, de a kaja a mindenem és nem tudom hova tenni ezt a hirtelen változást. Lehet a kettő között összefüggés, vagy csak a véletlen műve? Tapasztalat, tipp, tanács?
2017. jan. 3. 16:52
1/1 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Leves és víz menjen le azért. Bár én nálam igazából az a gond, hogy azóta 14-15 órákat alszok a napból. Sztem ennek egy "éledés" lesz a vége, amikor megtámadjuk a hűtőt, az összes kajarendelős oldalt meg a mekiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!