Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb reuma krém?

Melyik a legjobb reuma krém?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj a derekam pár napja, se a torna nem segít, se azok a bedörzsölők amiket hazsnálok. (lóbalzsam, Inno reuma krém) Ennél erősebb kellene.

2017. jan. 3. 14:41
 1/1 anonim ***** válasza:
Gondolom, Te is tudod már a szokásos válaszokat, bár tény, hogy nagyon egyedi, hogy kinek mi tud segíteni. Nekem (még a műtét előtt) már csak a 100 mg-os Diclofenac kúp és a Flector kenőcs egyidejű alkalmazása segített (a krém szintén diclofenac tartalmú). Egy biztos, minél kevesebb tablettát egyél, mert tönkreteszi a májadat és a gyomrodat is. A diclofenák az 100 mg-os kapszulában is hasznos, nekem kisebb adagokban semmit nem ért. De még egy tanács. Nekem bevált, hogy váltogattam 3 féle gyógyszert. 2 hetente cseréltem az apranax 550 mg-ot és a "közönséges" Algopirint (ebből azonban 2 tbl-tát egyszerre kellett bevennem, hogy használjon, és a diclofenák kúpot (vagy kapszulát). Viszont a midetont (vagy midezirone-t, ami ugyanaz -izomlazító-) soha ne hagyd ki. Ja, és "zabáld" a C vitamint mellé (megengedett dózisokban).
2017. jan. 8. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!