Mitől fáj sokat a fejem?
A fejed 3 fő dologtól fájhat.
1. Időjárás változás. Ebbe az is beletartozik amikor melegről (pl. Lakás) hirtelen valami hideg helyre mész (pl. Udvar)
2. Folyadékhiány. Igen a 2l folyadék naponta jónak tűnik de ha lehet akkor szerintem kerüld a kávét vagy a túl sok cukrot, sót, koffeint.
3. Tévé, számítógép. Ha nagyon sokat ülsz a tévé elött szerintem érzed is, hogy elkezd fájni a szemed. Ez azért rossz mivel ha a szemed fáj az rámehet a fejedre, füledre is.
Tippek: Igyál sok folyadékot, Kerüld a gyors klímaváltozást mert ez akár a fejfájásnál nagyobb gondokhoz is vezethet. Napi max. 2-óra tévézés felosztva.
Fejfájás ellen: A fejfájás ellen 3 módszer van.
1. Hagyod és tűröd.
2. Gyógyszert szedsz be.( De vigyázz egy idő után hozzászokik a szervezet a gyógyszerhez és bizonyos idő után már nem lesz elég az a gyógyszer mennyisége/ereje ezért már nem fog hatni.
3. Zuhanyozz forró vízben kb. 15 percig, utána vizezz be egy törölközőt forró vízzel és tedd a fejedre miközben alszol. Párásítód ha van akkor az még jobb.
Remélem tudtam segíteni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!