Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez pattanás? Vagy valami más?

Ez pattanás? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Én egy 14 éves fiú vagyok. És tegnap a himvessző kezdete felett egy nagyon picivel észre vettem egy nagyon nagy duzzanatot ami piros volt és fájt. Elsőnek nagyon megijjedtem mert olyan volt mint egy nyirokcsomó vagy egy daganat. De nem vagyok megfázzva semmi bajom sincs már nagyon régótta. Ma reggel mikor felkeltem elmentem megnézni és kicsit kisebb lett a duzzanat és már nem piros de még mindig fáj. A duzzanaton van egy kis pattanás szerűség....

Igen, egyszer szőrtelenítetem de az még nyáron volt..azótta picit hosszú a szörzetem de mivel nem élek még nemi életet nem szeretném levágni. Ez most akkor mi lehet odalent? Egy pattanás ami még nincs megérve? Vagy súlyosabb dologról lenne szó?? Még a szüleimnek nem szóltam róla mert azért elég ciki lenne ha valami gáz lenne velem odalent. Előre köszönök minden választ.

Kb így nézz ki csak körülöte picit bevan duzzadva, dagadva.

[link]

2017. jan. 1. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia!Szerintem ez egyszerű pattanás lesz de nem mondom biztosra! 13/F
2017. jan. 7. 06:50
 2/2 anonim válasza:
Szőrtüsző gyulladásból kialakult "furunkulus". Irtó fájdalmas tud lenni és akár 2-5 ml genny is felgyűlhet benne. Magadnak is eltávolíthatod egy kis alkoholos fertőtlenítés után, de orvoshoz is mehetsz. Ne lepődj meg nagyon tud vérezni, de akkor is érdemes még párszor megnyomni, hogy ne maradjon benne semmi. A legvégén újra alkoholt rá és kész.
2017. jan. 8. 05:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!