Fiúk/lányok, szerintetek 172 centihez 67 kg az már kövérnek számít egy lánynál?
A mai tiniknek ez már bőven az, nekem egyáltalán nem. Terminológia kérdése.
Bizonyára van felesleged, de nem nagyon sok, többet így a számok alapján nem tudok mondani, sokat számít az izomtömeg, de még az eloszlás is. Amikor 5 kiló felesleged van s az szinte mind a hasadon, nos, az nem annyira szép, mint amikor jól eloszlik.
A te számaiddal roppant szexi is lehet az ember, persze mindenkinek más az elképzelése arról, hogy mennyire szeretne karcsú lenni, ugyanez az izmosságra.
Ha változtatni akarsz, változtass. Azon a szinten már nehezen állhatsz, hogy egy általgos ember ne tartson vonzónak csak a felesleged miatt... Főleg, ha sportolsz és több az izmod az átlagnál.
Nézz tükörbe, mérj testzsírszázalékot s dönts az ízlésed alapján (persze ha az ízlésed egészségtelen szint felé mutatna, akkor más a helyzet).
Köszönöm a válaszokat!
Én, ahogy észrevettem magamon, mondhatni, hogy eloszlik, szóval nem csak egyetlen helyre telepszik le a felesleg. Azonban, ahogy a többiek is mondták, picit messze állok a karcsúnak számító kategóriától, ezért is szeretnék többet edzeni, kevesebbet enni. Csak így nagyjából kíváncsi voltam, erről kinek mi a véleménye.
Szia!
Tél van sajnos.
De 67 bőven oké. Otthon nyugodtan csinálj felülést stb, de szerintem jó így is.
Edzés, mozgás akkor is jó, ha nem érzed magad kövérnek. :)
Önmagában egy öröm forrás és stressz csökkentésére is legjobb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!