Csapvízzel mos fület a fül-orr gégész?
Sokan azt állítják nem,anyukám viszont -sokáig ápolónő volt- azt mondja ott mindig sima langyos csapvizet használt a doki. Mások viszont azt mondják bajt okozhat a sima csapvíz. Ásványvíz?
Azért érdekel mert a páromnak hatalmas kemény beszáradt fülzsirdugoja van a fülében. Ha én nem mosom ki neki soha nem fog elmenni magától szakemberhez,már vagy egy éve ott lehet a fülében(vagy több) ő maga mondta,én csak nemrég vettem észre,azóta folyton piszkálom is vele. Probáltam nagyon óvatosan csipesszel megfogni de nem sikerült,nem volt elég vékony a csipesz,bajt meg nem akarok csinálni.
Farkasfecskendom van,anya azt mondta nyugodtan öblítsem ki a fülét,biztosan kijön a fülzsirdugo. Mit tegyek,ha ez a bolond(felnőtt férfiról beszélek) nem megy orvoshoz? Nem maradhat így...
Nyilván óvatosan nyomnám bele a vizet,dobhártyasérülést nemmeg akarok okozni senkinek...
Sokszor átgondoltam,a fül-orr gégész sem varázsló, ő sem tudja másképpen belenyomni a vizet egy emberi fülbe mint ahogyan én tudnám,vigyázva persze. Jobb ötletem nincs...
Igen, csapvízzel mossa az orvos, de ezzel semmi gond nincs, ártani nem árthat vele (akkor nem ezzel mosná)
Kik mondták, hogy bajt okoz a csapvíz? Mert ez hülyeség. Hozzáértőtől fogadj el tanácsot, ne higgy fűnek fának el mindent.
Szerintem az a legbiztonságosabb, ha az orvos mossa ki, ne kísérletezz otthon semmivel.
Sokáig tartott mert eleinte nem mertem erősen benyomni a vizsugarat,de végül sikerült. Nem fájt neki. Hatalmas kőkemény fülzsirdugo volt szegénykém fülében...
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!