A 13 eves lanyom hasznalhatja-e a HELIA D arckremet?
Figyelt kérdés
2016. dec. 30. 12:05
2/8 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy nem tenne jot a borenek, hisz meg fiatal.
2016. dec. 30. 12:13
3/8 anonim válasza:
hasznalhatja, de ennyi idősen tök felesleges, ráér még..
4/8 anonim válasza:
Az egy bőrfiatalító arckrém. 13 évesen még szép, fiatal bőre van. Minek kenné felesleges krémekkel? Ha pedig pattanásos bőrrel küzd, akkor sem ez a megoldás..mostanában olvastam a black maszkot, ami a bőrre kenve lehúzza az összes miteszert talán, hallottam aki kipróbálja tényleg jó, csak nem tudom hol lehet beszerezni.
De dm, rossmannban különböző tonikok, fertőtlenítők vannak ennek a pontnak a kezelésére, habár nekem sosem volt pattanásom, nem tudom ezek mennynire válnak be, de a black mask az kiváló.
5/8 anonim válasza:
Nekem még biosztanárom mondta hogy ha valaki nem a korának megfelelő arckrémet használja, akkor az arcbőr megváltozik. Mesélte hogy a szobatársa anno mindig ilyen méregdrága 30-40 éveseknek való krémet használt és nem értette, hogy miért rossz a bőre továbbra is. Úgyhogy erre figyelni kell, de szerintem 13 évesnek nem kell még arckrém, én 19 vagyok most, egy éve használok de nem minden nap.
6/8 anonim válasza:
Miért ne használhatna? Vannak a Helia Dnek nem csak öregedő,ráncos bőrre való krémei. Illetve egy sima hidratálókrémet miért ne hasznalhatna? Egy 13 evesnek nem lehet száraz a bőre? Kiváltképp, hogy most kamaszodik. Emlékszem az én bőröm teljsen meghülyült, sztm nem éltem volna tul krém nélkül, sokszor annyira száraz volt,és fájt.
7/8 anonim válasza:
13 évesen, minek???? Az ő bőrének a rendszeres tisztítás és maximum valamilyen vizes (legjobb a gél állagú) hidratáló kell,de az sem rendszeresen.
8/8 anonim válasza:
Korának megfelelőt haaználjon, tiniknek valót! Vagy ha szerencsésebb, és nem zsíros, pattanásos a bőre, akkor hidratálót meg arctonikot max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!