Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudom hogy hülye kérdés, de...

Tudom hogy hülye kérdés, de ha majd egyszer tampont teszek fel, akkor honnan tom hogy nem rossz bemenethez raktam?

Figyelt kérdés
Lécci normális választ. Köszi
2010. máj. 3. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
felhelyezésnél ha olyan érzésed van hogy minnyá összesz*rod magad akkor rossz lukon probálkozol :DD
2010. máj. 3. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:

mi az h rossz bemenethez raknád?:D

Oda helyezd fel ahonnan folyik xD 2 lehetőség van:

vagy az vagy a végbélnyílásod, lehetőleg ne oda ............... -.-

2010. máj. 3. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak tudod hogy hol jön ki a vér belőled, és értelemszerűen oda kell dugni nem a seggedbe:D
2010. máj. 3. 19:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Gondolom a hátsó lyukat megtalálod... A húgycsövedbe meg nem fér be...Kizárásos alapon...
2010. máj. 3. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:
50%

Ha nehezebben tudsz utána beszélni, akkor a szádban van. Ez nem jó.

Ha rosszul hallasz, az sem, mert a füledbe dugtad.

Légzési nehézségek esetén az orrba került, amely szintén rossz hely.

2010. máj. 3. 22:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Utolsón jót derültem :=)

Amúgy tényleg így van. A kislányokon/nőkön "ott lent" van kakilyuk, pisilyuk és babalyuk. A tampont a babalyukba kell dugni. A pisilyukba esélytelen, hogy beférjen, a kakilyukat bizonyára ismered/felismered már, de amúgy sem lenne egyszerű menet oda betuszakolni a tampont. Marad az egyetlen és helyes megoldás, amit mellesleg a vér is jelöl a megfelelő napokon. Ne aggódj, még senki sem dugta tévedésből rossz helyre!

2010. máj. 4. 06:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!