Miért hideg folyton a kézfejem?
Figyelt kérdés
A nap nagy részében hideg a kézfejem és sokan is szokták nekem mondani hogy hideg a kezem.
Ez miért van?
Azt tudom hogy a vérnyomásom az alacsonyabb, de ha nem ez a gond akkor mi lehet még?
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
14/F
2016. dec. 27. 19:56
1/10 anonim válasza:
Ennek általában vérkeringés az oka. Kézfej, lábfej, orr, fül, és úgy általában a kiálló testrészek mindig hidegebbek (a heréket leszámítva, mert ott ez természetes, mivel a spermium kevésbé életképes normál testhőn).
2/10 anonim válasza:
Vashiány, pajzsmirigy alulműködés? Nekem emiatt hidegek a végtagjaim.
3/10 anonim válasza:
Vashiány összefügghet a keringéssel, utóbbi viszont önmagában is okozhatja. Ha esetleg dohányzol, az halmozottan hat erre.
5/10 A kérdező kommentje:
Dohányozni nem dohányzok és nem is szeretnék majd később se.
És mik azok az ételek amibe sok a vas?
Vagy csak nyalogassak egy oszlopot?:D
2016. dec. 27. 22:10
6/10 anonim válasza:
Menj orvoshoz, hogy pontos diagnózist kapj, ő majd megmondja, mit kell szedned. Lehet kapni a patikában vas tartapmú kiegészítőket, de 14 évesen ne kezdj el szedni magadtól semmit.
7/10 A kérdező kommentje:
Tegyük fel hogy nem csinálok ez ellen semmit.
Akkor mi lenne a következménye?
Vagy ha nincsen betegségem akkor maximum így marad örökre?
Amúgy nem mostanság ilyen a kezem hanem már rég óta úgyhogy lehet csak alacsony a vérnyomásom.
(Amúgy engem ez nem zavar hogy ilyen a kezem de majd akkor elmegyek kivizsgáltatni és kiderül hogy miért ilyen)
2016. dec. 27. 22:52
8/10 anonim válasza:
Figyelj, nem szeretik a vashiányt a dokik, mert a vérrel kapcsolatos és két komoly (és számos egyéb) oka lehet. Nem mennék bele most egyikbe se, de biztos lehetsz benne, hogy csinálnak valamit.
9/10 anonim válasza:
Az alacsony vérnyomás önmagában is simán lehet az oka, nem kell berezelni.
10/10 anonim válasza:
Nekem is mindig hideg a kezem, de nincs semmi különösebb oka. Az alacsony vérnyomás viszont már elég ok lehet szerintem. 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!