Mitől van ez? BETEGSÉG? FONTOS!
Figyelt kérdés
Régebb óta szédülök kb 1-2 éve kezdődött egy ideje fogyózom de szerintem semmi köze hozzá mert viszonylag tutossan teszem. Ma viszont már reggel éreztem a felkaromban a zsibbadást/"bizsergést" elmentem zuhizni és egyszer csak hirtelen szédűlni kezdtem hányingerem lett és fájt a fejem is el-el sötétült minden majd remegni kezdett a kezem is de ez olyan 5-7 percig tarthatott és azóta semmi.. mitől van ez? depresszió szóba jöhet annak is vannak ilyen fizikai tünetei ahogy olvastam fura viselkedésem miatt skizofréniára is gyanakodtam még régebben de annak nem tudom milyen fizikai tünetei vannak valamint még pánikbetegségre gondoltam. de mi lehet ez pontosan? fontos dokihoz fordulni vagy felesleges? valaki esetleg akinek hasonló problémája van??2016. dec. 26. 18:29
1/3 anonim válasza:
Lehet a tüneteid alapja valamilyen anyagcsere zavar, pánikbetegség, de akár az is,hogy a vércukorszinted alacsony. Először a háziorvosodhoz menj el,aki megcsinálja a szükséges vizsgálatokat szomatikus betegségek irányába (pl.labor, UH, EKG), és ha ezek negatívak,akkor keresni kell egy pszichiátert,aki kideríti,hogy milyen lelki problémák vannak.
2/3 gömbicica válasza:
1-2 eve szedulok.
Gondolom nem kisiskokas vagy mar.
Ez nem egy hasmenes, vagy natha ami magatol elmult.
En elzarandokolnek holnap a haziorvoshoz.
Akar skizofren vagy, akar csak siman felelotlen. Bocsanat a nyersessegert.
3/3 anonim válasza:
A "sima" szédülésed milyen jellegű? (Ami már régóta fennáll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!