Sötét színű híg széklet?
Sziasztok.
Kb fél órája voltam wc-n és híg,sötét színű volt a székletem. Szinte víz halmazállapotú és majd hogy nem fekete. Neten persze az első találat az gyomor,bél vérzést írt. De feltételezem,hogy azt érezném vagy lenne bármi más tünete.Lehet mindez attól,hogy ma össze vissza ettem mindent? Elég sok vörösbort ittam meg ettem több fajta pörköltet,süteményt stb.. Semmi más tünetem nincs,csak ilyen furcsa színű hasmenésem volt.
20F
Rendben köszönöm. Akkor biztos hogy az az oka,mert tegnap is 90%ban csak húst ettem!:D
Igazán elmehetne az anyjába az aki írta a neten a cikkeket,mert már majdnem írtam a végrendeletet.:D
Gondolom ha bármilyen gyomor/bél vérzésem lenne,az fájna,lázam lenne meg sz.r lenne a közérzetem nem?
Rendben köszönöm!:D
Csak tényleg neten akármire kerestek rá egyből az az első hogy tudőrák,hererák,agyvérzés stb..:D Ilyen hézköznapi dolgokat meg hogy "Azért fekete a szekleted mert 2 napja csak húst ettél te barom" ilyet nem találni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!