A bőrgyógyásznak meg kell mutatnom a mellbimbóm melletti kis anyajegyet?
Figyelt kérdés
Vagyis szerintem az anyajegy. Pont a mellbimbó mellett van. Soha nem szoktam napozni félmeztelenül pláne nem, szóval nem tudom, de ugye anyajegy magától is kialakulhat ahhoz nem kell bőrrák. Csak mert olyan bunkó volt az orvos mikor voltam nála, pofákat vágott mert, hogy a vizsgált anyajegyeknek nem volt semmi bajuk...hát nem azért megyek el, hogy megállapítsa a halálos betegséget...-.-"2010. máj. 3. 09:48
1/3 anonim válasza:
ez az orvost minősíti. honnan tudhatnád, hogy baj van-e az anyajeggyel vagy sem, ezért mész el hozzá, hogy vizsgálja meg.
én tavaly voltam bőrgyógyásznál, mert sok anyajegyem van, szerettem volna megnézetni. tetőtől talpig végignézett és mindegyiket rendben találta, de nem szólt le, mert nincs közte egy beteg anyajegy sem :D
és igen, szerintem a bimbód melletti anyajegyet is nézze meg, nincs abban semmi.
2/3 anonim válasza:
Komolyan mondom nem értem ezeket az orvosokat. Neki(k) ez a munkájuk,ezért kapják a fizetést. Mindenképpen nézesd meg,még ha nem látsz rajta semmi elváltozást akkor is.
3/3 anonim válasza:
Mutasd meg neki, és ha valami bajod van vele, válassz másik orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!