Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miert viszket folyton az orrom?

Miert viszket folyton az orrom?

Figyelt kérdés
Egy ideje mar, par honapja viszket az orrom folyamatosan, de nem belul hanem csak a kulso a resze, es nem ertem miert,de mar nagyon zavaro. Neha ha kint vagyok akkor is iszonyatosan viszket es nem szeretnem emberek elott megvakarni mert biztos azt gondoljak, hogy fikas vagyok. De kozben meg a kulso resze viszket csak. :( Elkeserit. Otletek?

2016. dec. 22. 09:38
 1/6 anonim válasza:
Ez lehet allergia is. Menj orvoshoz.
2016. dec. 22. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy demodex szőrtüsző atka, alkoholos letörlés segíthet.
2016. dec. 22. 09:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Jezusom :/ koszi a valaszokat.
2016. dec. 22. 10:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Allergias meg sose voltam semmire, az igaz hogy nyaron neha zavarnak az eros viragok illatai,de eddig meg nem mutattak ki semmit.

Viszont utana olvastam az atkanak es most megvagyok ijedve kicsit, azt honnan lehet elkapni? Es csak kenegessem vele az orrom reszenel?

2016. dec. 22. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy nem piros, vagy hámlik az orrod? Nem lehet, hogy csak kiszáradt? Nem törölgetted sokat?
2016. dec. 22. 11:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem piros es nem hamlik :( nem toroltem mert nem faztam meg meg.
2016. dec. 22. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!