Pajzsmirigyhez van valami olyan gyógyszer aminek a tulzott beadagolása valami kábaságot csinál? A barátnőm miatt kérdezem.
Figyelt kérdés
szóval barátnőm rám írt facebookon pont most békültünk ki mert egy jót veszekedtünk ... és hát ahogy láttam nem nagyon volt valami jó fej megbánó stb... elég furcsa dolgokat írt nekem ... pl hogy k""tam-e ma mert nagyon feszült vagyok szóval ilyen lenéző fenyítő nagyon b""nkó dolgokat és letiltottam a facebookomról hogy még is mit képzel... és azt mondta egy ismerőse nekem hogy begyógyszerezte magát... na ha ez igaz ... akkor szerintem bedrogozta magát vagy csak a haverja védi hogy ne vesszünk össze megint... szóval lehet ilyen hormonális tablettákkal hasonló berugott féle jó kedvü dolgokat csinálni?2016. dec. 19. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!