A mosogato csapban/vizcsovekben megtapadhat a kosz/bakterium/szennyezodes ha le volt szerelve es sokaig allt ugy?
Figyelt kérdés
Felujitas miatt a mosogato csappal, csovekkel egyutt le volt szedve es kiteve a teraszra masfel hetig. A viz ugyan ki lett belole engedve, de megis a csap vegen is folyamatosan jegcsap kepzodott, es a vizcsovek belsejebol is jég esett ki mikor behozták.
Fujt a szel is rendesen, kint meg minden tele volt pakolva koszos, poros dolgokkal.
Tudom, a viz leviszi a port, de olvastam olyanokat, hogy a csapokban vizkolerakodas van, es ezen vigan elnek a bacik.
Nem tudom mar sajnos leszerelni es atmosni, mert ahhoz szet kéne szedni az egesz konyhat.
Igazabol ha lenne itt egy mikrobiologus, orulnék 😄
2016. dec. 17. 19:58
2/3 anonim válasza:
Én mikrobiológus vagyok, és tánctanár. Nyugodj meg kérlek, nem lesz fertőzés a kinti levegőtől, meg a jégcsapoktól sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát nem nyugtattal meg.tanctanar 😂😂😂
2016. dec. 17. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!