Mitől lett égő vörös folt az alkaromon reggelre?
Először Kb 2 hónapja reggel azt vettem észre hogy a jobb alkaromon kívül lett egy 2x2cm kör alaku vörös égő folt.Gondoltam valami megcsipett vagy valami, kenegettem körömvirág krémmel 1 hét alatt elmúlt. rá egy hétre megint reggelre kijött ugyan azon az alkarrészen csak feljebb(teljesen egy vonalba a múltkorival) ez is kör alakú volt és ez pár nap alatt fehólyagosodott. kb 1.5hét alatt elmúlt,a legutolsó eset után gondolkodunt nem e lehet ágyipoloska vagy valami, kicseréltük a párnákat,huzatokat,matracot, nem volt semmi gond hetekig, de ma reggel megint elöjött az az egő folt ugyan ott ahol eddig(jobb alkar külső fele)
Szerintetek ez mi lehet? mer olyan mintha égési sérülés lenne, vagy lehet valami rovarcsipés? azaz érdekes hogy majd nem mindig ugyan ott jön ki és mindig reggelre mer este még semmi gond nem volt.
Köszönöm annak aki segít megoldani ezt a rejtélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!