Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lett égő vörös folt az...

Mitől lett égő vörös folt az alkaromon reggelre?

Figyelt kérdés

Először Kb 2 hónapja reggel azt vettem észre hogy a jobb alkaromon kívül lett egy 2x2cm kör alaku vörös égő folt.Gondoltam valami megcsipett vagy valami, kenegettem körömvirág krémmel 1 hét alatt elmúlt. rá egy hétre megint reggelre kijött ugyan azon az alkarrészen csak feljebb(teljesen egy vonalba a múltkorival) ez is kör alakú volt és ez pár nap alatt fehólyagosodott. kb 1.5hét alatt elmúlt,a legutolsó eset után gondolkodunt nem e lehet ágyipoloska vagy valami, kicseréltük a párnákat,huzatokat,matracot, nem volt semmi gond hetekig, de ma reggel megint elöjött az az egő folt ugyan ott ahol eddig(jobb alkar külső fele)

Szerintetek ez mi lehet? mer olyan mintha égési sérülés lenne, vagy lehet valami rovarcsipés? azaz érdekes hogy majd nem mindig ugyan ott jön ki és mindig reggelre mer este még semmi gond nem volt.

Köszönöm annak aki segít megoldani ezt a rejtélyt

#égődolt
2016. dec. 17. 06:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudod összefüggésbe hozni azzal,hogy olyankor amikor kijön beveszel-e valamilyen gyógyszert? Akár csak 1 db fájdalomcsillapítót,görcsoldót,bármit.
2016. dec. 17. 07:17
 2/3 A kérdező kommentje:
nem vettem be már hónapok óta egyetlen gyógyszert sem
2016. dec. 17. 07:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne elmenned bőrgyógyászhoz. Lehet fix gyógyszerexanthema (bár azt mondod nem vettél be gyógyszert,de morphea és csípés is. Nem mindegy,jó lenne tudni az okát!
2016. dec. 17. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!