Egyre nagyobb gennyes szemölcs?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom van a mellem alatt egy nagyonn csüngő szerű szemölcs. Lehet,hogy eddig is hozzáért a melltartó, de soha nem zavart,nem volt vele proléma.
Azonban pár napja elkezdett fájni mintha nagyobb lenne éspiros és még gennyes is. Mit tegyek vele? Mitől lehet ez?
2016. dec. 13. 23:47
1/5 anonim válasza:
Valami megdörzsölte,vagy egy kicsit felsértette és emiatt befertőződött. Kend be Betadine-el és tegyél rá egy kis ragasztást,hogy védd. Utána pedig ha még ott marad(lehet,hogy ettől agyulladástól le is fog esni), akkor érdemes eltávolíttatni,mert ez megismétlődhet.
2/5 anonim válasza:
Már rég le kellett volna vetetni bőrgyógyásszal. Főleg, ha még állandóan dörzsöli is a melltartó.
3/5 anonim válasza:
Mivel bőrgyógyászhoz időpont kell és néha ez 1-2 hét is lehet, én elmennék sebészetre, ha már gennyes, akkor sürgős orvosi vizsgálat kellene, ott kapsz rá megfelelő szert.
4/5 anonim válasza:
A sebészeten sem csinálnak semmit,amíg gyulladt,gennyes. Utána pedig,ha el kell távolítani,akkor bőrgyógyász véleménye nélkül nem nyúlnak hozzá.Kérd meg az időpontot bőrgyőgyászhoz és az idő alatt kezeld ahogy írtam. Sebészeten dolgozom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindekinek!
Eddig nem hinnémdörzsölte volna a melltartó,egyenlőre fertőtlenítővel fujtam,amit még nyilt seb körüli fertőtlenítésre vettem és ugy ragasztottam le. Holnap este betadinozom,nem tudom milrt, de eddig eszembe sem jutott,pedig a betanin krém brutál bevált nálunk.
Igyekszem januárig kihúzni vagy másnem maszek,mert nálunk úgy van,hogy reggel mész 5-fél 6 tól sorbaállsz és vagy bekerülsz vagy nem vagy van doki vagy nincs....
2016. dec. 14. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!