Hogyan lehet eltüntetni a lábamról és a karomról a pöttyöket?
Figyelt kérdés
Már nagyon régóta ilyen és főleg a lábamnál zavar, mert nagyon csúnya...ilyen patanásszerű pirosas kis pöttyök nem viszket meg semmi.És nem olyan hogy csak télen jön ki meg ilyesmi hanem egész évben.Ha valakinek van/volt ilyen tudna nekem segíteni? Hogyan tüntethetném el?2016. dec. 13. 17:56
1/2 tip top válasza:
allergiás vagy valamilyen ételre,amit egész évben fogyasztasz.Nem lehet semmit tenni.Allergológushoz ne menj,mert garantálom hogy nem add semmi olyant amitől elmúljon.Furán hangzik,de nekem bevállt idegesen sose egyél.Elmúlik magától,főleg ha rájösz milyen étel okozza és egy jó darabig ne edd meg min.3 évig
a másik variáció bolha van az ágyadban
allergiás vagy valamilyen ruhaanyagra
2/2 A kérdező kommentje:
vagy 4 éve ilyen csúnya előtte is volt ilyen de nem ennyi..semmire nem vagyok allergiás..ez egy bőrbetegség csak nem tudom hogyan tüntessem el.
2016. dec. 13. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!