Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg van olyan, hogy nem...

Tényleg van olyan, hogy nem fog teljesen elmúlni a dadogásom? 14/f

Figyelt kérdés
Járok logopédushoy fél éve és viszonylag sokat segített, de még van rajta mit csiszolni. Egyik barátom azt mondta, hogy hallotta valahonnan, hogy aki ennyire durván dadog, annak nem fog ez elmúlni teljesen. Nem tudom ebből mi az igazság, de engem speciel ígyis zavar, mégha egy fokkal jobb is lett.
2016. dec. 12. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne a barátodnak higgy, hanem a logopédusodnak. Ő mit mond?
2016. dec. 12. 20:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sportolni is járj el, mert az növeli az önbizalmadat, ami z egyik legfontosabb eleme a dadogás megszüntetésének.
2016. dec. 12. 21:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én erről tanulok az egyetemen, és úgy ahogy az előttem lévő írja, nagyon sok múlik az önbizalmadon. Ha beszéd közben nem jut eszedbe hogy márpedig te dadogós vagy, akkor nem fog előjönni. Ehhez fontos a jó beszélgetőpartner is aki nem hívja fel rá a figyelmedet ha dadogtál éppen, ezért tudatalatti módon is elfelejtkezel róla. Egy idő után ez elmúlik, ha rástresszelsz azzal rontassz a helyzeten.
2016. dec. 12. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!