Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Reggel szúró szívfájdalomra...

Reggel szúró szívfájdalomra ébredtem, ez baj?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok(még egy hónapig)

Igazából már körülbelül másfél éve tapasztalok magamon kisebb szív körüli "fájásokat". Van mikor kicsit jobban és percekig is tart, de van mikor kevésbé. Gyakorta inkább nyugalmi helyzetben jön elő. Kiskoromban azthiszem volt valami nagyon enyhe szívritmus zavarom vagy valami hasonló, amit elméletileg "kinőttem".

Mondjuk őszintén szólva azt sem tudom a szívemmel kapcsolatos-e mert nem feltétlen középtájt érzem, hanem inkább balra valahol a mellem alatti részen vagy esetleg annak is a bal oldala felé. Meg kifejezetten nem nagy fájdalom amit érzek, dehát azért csak észreveszi ugyebár az ember, ha valami nyomó, szúró érzést érez. :D

Csak kissé rossz volt ma erre ébredni lényegében...mondjuk párszor már megesett, hogy álmomban is éreztem hasonlót és kicsit ráébredtem, de aztán vissza is aludtam.

Egyébként van mikor egy héten többször is érzek ilyesféle elég enyhe szúrást, de van hogy esetleg néhány hétig sem.

Szóval egészen változó.

Ja meg nem tudok van e köze ehhez, de kb két hete volt suliba orvosi vizsgat ahol 100volt a pulzusom, pedig már előtte egs órát nyugodtan ültem várakozva és nem is izgultam(azt mondták h az átlag olyan 70körül van).

Mondták hogy néha menjek le hogy megmérjék újra, de azóta nem voltam.

Orvoshoz kellene mennem?

Köszönöm aki elolvasta és válaszol!

2016. dec. 12. 20:25
 1/1 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj orvoshoz, hogy megnézzék nincs-e valamilyen szervi baj, bár szerintem ez leginkább valamilyen stresszes tünet lehet.
2016. dec. 13. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!