Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a betegségem oka?

Mi lehet a betegségem oka?

Figyelt kérdés
Tehát. Körülbelül 3 éve kezdődöt ez a betegség. Eleinte csak estefelé nagyon viszkettem és ahol megvakartam hatalmas hurkák jelentek meg( mintha csalánnal csapkodtak volna össze). Így ment ez körülbelük 2 hónapig utána elmentünk szüleimmel a bőrgyógyászhoz. Levettek tőlem egy csomó vért és teszteltek, hogy mire lehetek allergiás. Nem találtak semmit, de adtak egy allergia elleni gyógyszert amit ha beveszek jól vagyok (nem viszeketek stb.). Viszont ha elfelejtem bevenni ugyan azok a tünetek vannak mint a kezdetek kezdetén (hatalmas hurkák nagyon erős viszketés). Három év alatt már minden létező dologra leteszteltek amire csak lehetett, eredménytelenül. Már gócot is kerestek a szervezetemben, minden hiába. Kérlek segítsetek! Nem ismerősek valakinek ezek a tünetek? Előre is köszi a válaszokat.
2010. máj. 2. 11:31
 1/4 anonim válasza:

Menj el homeopátiás orvoshoz, hidd el, segíteni fog...

Engem a k*rvaerős allergiámból gyógyított ki, amit elvileg nem nőhettem volna ki:)

2010. máj. 2. 11:39
 2/4 A kérdező kommentje:
És mire voltál allergiás? Mert nállam az a baj, hogy az is lehet hogy nem allergia.
2010. máj. 2. 16:45
 3/4 anonim válasza:

Kb. majd' mindenre, növények 90%-a, állatszőr, por, tej, soroljam még?! :)

Menj el és vizsgáltasd meg magadat, ők profik.

nem szar gyógyszereket adnak, hanem gyógynövényekből készített drazsékat! :)

2010. máj. 23. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm h segítettél.(:
2010. máj. 24. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!