Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha kiváltok egy gyógyszert...

Ha kiváltok egy gyógyszert recepttel annak később van nyoma? Vagy megtudhatják a szüleim?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 12:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánok :) majd számolj be mindenképp, hogy milyen
2016. dec. 12. 19:47
 12/21 A kérdező kommentje:
Kedves vagy. Rendben. Ha elkezdem szedni megírom. Majd nézz vissza :)
2016. dec. 12. 20:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem semmi bajod nem lesz tőle , sajnos nekem hormon probléma miatt kellett szedni már a nemi életem előtt, 4 éve szedem és semmi probléma nincs belőle. De anyukád rá fog jönni , és jobb ha megérti ha nem szeded bármikor nagymama lehet.
2016. dec. 13. 09:31
 14/21 A kérdező kommentje:

Miért jönne rá anya? :/

Egyébként örülök hogy neked jó tapasztalataid vannak a gyógyszerrel! :)

2016. dec. 13. 10:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Amúgy az óvszer miért nem opció?
2016. dec. 13. 11:55
 16/21 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretnénk. Jobban bízunk a gyógyszerben
2016. dec. 13. 12:54
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
13-as vagyok, szerintem lesz olyan hogy véletlen elől marad a gyógyszer, nekem tudták ,hogy szednem kell mert muszáj , de mégis mindig meglepődött ha látta. En 100%-ig bízom a gyógyszerben, és neked is javaslom. Akkor kell nagyon vigyázni ha antibiotikumot szedsz, ott abban a 2 hétben kell a gumi :)
2016. dec. 13. 23:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot!! Én is szinte kivétel nélkül csak jót olvastam arról amelyiket szedni fogom. Tényleg remélem nem lesz gond :)
2016. dec. 14. 10:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem lett tőle semmi bajom:) Mondjuk nekem megengedte anyum, mert javasolta a cisztámra a doki. Plusz barátom is van:) eleinte lehet vérezgetni fogsz meg hányingered lesz de az első levél után valószínű elmúlik. Én 4 hónapja szedem és megvagyok elégedve vele. 17/L
2016. dec. 16. 07:27
 20/21 anonim válasza:
50%
Tudod, én értem, hogy kipróbálod meg ilyenek, de azért ha nem válik be, az elég gáz, és súlyos következményei lehetnek. Például terhes lehetsz, és nagyon sok nagyon komoly döntést kell meghoznod utána. Arról nem is beszélve, hogy ha volt előző kapcsolatotok, akkor szerintem először feltétlenül menjetek el egy nemi betegség szűrésre, hogy megbizonyosodjatok arról, nem áll fenn a fertőzés veszélye. Az óvszernek ugyanis nem csak a fogamzásgátlásban van szerepe, hanem ez az egyetlen, ami megakadályozza nemi betegségek terjedését. Én tényleg csak jót szeretnék. Beszélgess anyukáddal, hátha tud adni egy-két jó tanácsot! :) És persze remélem, beválik. 18/l
2016. dec. 16. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!