Szerintetek terhes?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársamról van szó. 15 éves, kb fél éve van együt a barátjával. Egész nyáron együtt voltak/aludtak. Mostanában sokat hiányzik a suliból. Az elmúlt időben rengeteget hányt. Meg rosszul érzi magát. Szerintetek ezek alapján lefeküdhetett a barátjával és terhes lett?! Segítsetek mert érdekel, és nem merem megkérdezni tőle.2016. dec. 8. 15:21
11/18 anonim válasza:
Szidni aztán tudsz mindenkit, te kis csitri. Mégis milyen válaszra számítasz? Nem vagyunk több száz kilométerre ható terhességi tesztek. Ennyi infóból senki se fogja neked megmondani, hogy terhes-e a barátnőd. Mondjuk azt se értem, honnan a fészkes fejéből tudod, hogy nyáron minden este együtt aludtak a barátjával. Ott voltál te is?
12/18 A kérdező kommentje:
Tudod létezik egy alkalamazás, snapchat. Minden nap kirakott egy képet hogy melltartójában fekszik mellette meg smarolnak stb
2016. dec. 8. 15:41
13/18 anonim válasza:
Hiába osztod itt a válaszadókat kérdező igazuk van. Attól mert hány és rosszul lehet más betegsége is mint pl van most ilyen hasmenés hányásos vírus. De igen lehet az is hogy terhes.
14/18 anonim válasza:
Attól még, hogy a barátnőd 15 évesen úgy viselkedik, mint egy rossz .urva, nem feltétlenül terhes. Bár ha az én 15 éves lányom posztolna ilyen képeket, olyan fülest kapna, hogy a fal adná a másikat...
15/18 anonim válasza:
Nekem volt egy osztálytársam gimiben akinek a menstruációja volt olyan erős, hogy gyakran akár egy hetet is hiányzott miatta, mert rosszul léteket okozott,hányt is olyankor elég sokat.
Egyébként meg türelem, ha a nyáron lett terhes (és tényleg az lett) akkor már meg fogja szülni a babát, mert szerintem túl van a 12 héten és azt úgy is megtudod/látod/hallod.
17/18 anonim válasza:
Hm...szerintem én is láttam az Árkádban.xDD
18/18 Titkos... válasza:
Ennyi információból elég nehéz meállapítani. Ez valóban nem a mi, de nem is a te dogod.Nekem is van egy ismerősöm, akinek olyan erős menstruációja van, hogy sokat hány, vagy elájul. Amennyiben tényleg többször lefeküdt a barátjával az is benne van a pakliban, hogy terhes.
Szerintem ezt inkább vele kéne megbeszélned. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!