Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mik serkentik a pattanásokat?

Mik serkentik a pattanásokat?

Figyelt kérdés
A tojástól vagy mástól jobban kijönnek a pattik? Előre köszi!
2016. dec. 7. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát meglehet figyelni,például nekem akkor jönnek ki,ha csokit vagy olajos magvakat eszem.:)
2016. dec. 7. 19:33
 2/7 anonim ***** válasza:

#1 Ugyanez nekem is; csokik és magvak.

De főleg nekem a csokitól, amint megeszem, elkezd viszketni az arcom, kicsit pirosabb leszek, és másnapra már tele vagyok pattanásokkal.

Tojástól szerintem nem jellemző, de ha minimálisan is érzékeny vagy rá, akkor elképzelhető.

2016. dec. 7. 19:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat : )

A csokitól talán nekem is kijönnek...

2016. dec. 7. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem a tejtermékektől, és semmi mástól. Pl. elég egy kanál tejpor a kávémba, másnapra ott virít az arcomon 3 pattanás. 100 gramm diótól viszont semmi.
2016. dec. 7. 23:06
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi!!!!
2016. dec. 8. 07:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy nekem a csoki is azért problémás, mert tej van benne. A kakaótól (tej nélkül) semmi problémám nincs. Nemrég teszteltem saját készítésű csokikrémmel (tej és cukor nélkül).
2016. dec. 8. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Magas fehérjebevitel, magas tesztoszteronszint, zsíros bőr, tehát az androgén-része a működésednek.

A tojás önmagában kis eséllyel okoz fokozott pattanásodást.

2016. dec. 8. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!