Műthető vagyok úgy, ha éppen menstruálok?
Figyelt kérdés
Úgy fest a dolog, hogy menstruálni fogok éppen akkor, mikor epekővel műtenek. Lehetséges egyáltalán ez ilyenkor? Mert úgy tudom, hogy pl. még fehérnemű sem lehet olyankor a betegen..(bár létezik tampon is). Ha valaki tudja, mindenképp írjon! Köszi!2010. máj. 1. 18:35
1/4 anonim válasza:
Jobb ha megkérdezed az orvost. Tényleg nem lehet rajtad semmi ruha, csak lepedővel leszel letakarva. A tampon szerintem semmiképp nem jó a mütét alatt, nem veszik észre ha valami gond van.
2/4 anonim válasza:
Engem nem rég műtöttek, bár nekem a kezemet. Azt mondta az orvos, hogy ha nem hasműtét van akkor az orvst általában nem zavarja. Bugyi volt rajtam és betétet kellett tennem.
3/4 anonim válasza:
Engem nemrég műtöttek, és mondta a doki, hogy ha akkor lenne épp meg, akkor szóljak és későbbre teszik, mert vérzékenyebbek ilyenkor a szövetek. Rajtam lehetett fehérnemű, igaz nekem a mellemet műtötték. Sztem kérdezd meg a dokit!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :) Valóban meg kellene kérdeznem az orvosomat, de az az igazság, hogy örülök, ha legalább addig nem látok és hallok egy "fehér ruhásat" sem. (Persze az én érdekem..)
2010. máj. 2. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!