Hasi fájdalom. Vajon mitől?
Figyelt kérdés
Voltam már a sebészeten vakbélgyanúval, de a leleteim azt mutatták nem az (nem emelkedett a fehérvérsejtszámom)Persze ez előtt nőgyógyász, röntgen és minden ilyen megvolt. Azok teljesen negatívak. Hihetetlen makacs székrekedéseim szoktak lenni. A bajom h a nap felében görcsöl a hasam a másik felében nem. Vissza vissza tér. Most ez már 3.hete. Valami ötlet?2010. máj. 1. 16:16
1/3 anonim válasza:
rostdúsabb, kiegyensúlyozottabb, napi 5-6 étkezési időre elosztott étrend + gasztroenterológus
2/3 anonim válasza:
Én ugyan így voltam. Vakbélgyanú, nőgyógyászat stb. és a végén kiderült, hogy gerincsérvem van!!Maga a nőgyógyász küldött át a reumatológiára, mert gyanította, hogy nem nőgyógyászati probléma. Hát igaza lett. Gerinc CT és már meg is volt a fájdalom oka. Átsugárzott a hasamba. Én javaslom, hogy ebben az irányban kezd el nyomozni, hogy mit mondana a doki!!!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) majd érdeklődök. Érettségi után első dolog a gasztro már be vagy jelentve. ha az negatív csináltatok CT-t
2010. máj. 7. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!