Ha ropogtatom az ujjaimat, öregkoromra tényleg remegni fog
a kezem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 1. 11:00
1/8 anonim válasza:
Nem.
2010. máj. 1. 11:06
2/8 anonim válasza:
Ez ugyanolyan hülyeség, mint hogy az uborka öl! Mert hogy a rákbetegségben meghaltak 95%-a rendszeresen fogyasztott uborkát. Meg azok is, akik Aids-ben haltak meg... Szinte mindenki ropogtatja az ujjait, és igen, vannak akiknek öregkorukra remeg a kezük, de hogy nem ettől, az tuti...
2010. máj. 1. 11:13
3/8 anonim válasza:
nem tudnám megmondani,hogy remegni fog-e de inkább ne ropogtasd mert az ízületeidet viszont tönkreteheti!
2010. máj. 1. 11:23
4/8 anonim válasza:
igen
2010. máj. 1. 11:37
5/8 anonim válasza:
Szia kedves kerdezo!
En rendszeresen ropogtatom az ujjamat,azzal meg nincs semmi bjom,pedig mar vagy 20 eve ezt "csinalom",viszont en ropogtatom abokamat is,az egyiket jobban,mint a masikat es reggelente,mikor kikelek az agybol,bizony alig tudok ralepni a labamra,mert faj,ezenkivul futni sem tudok sokaig-pl ha fogyas miatt szeretnek valamt sportolni,mert egyszeruen azt erzem,hogy mintha valami szoritana a labamat rterdtol lefele egeszen a bokamig.hat ennyit a ropogtatasrol!szia.
2010. máj. 8. 23:44
6/8 anonim válasza:
Én is sokat ropogtattam az ujjaimat. Egy időben más testrészeimet együtt. Jártam csontkovácshoz, és megkérdeztem tőle, mert engem is mindig ezzel riogattak. Ő azt mondta, hogy attól függ, hogy mennyit csinálod. Ha naponta csak párszor, akkor az még újjáépül. De ha mondjuk 10-nél többször, akkor már bajod lesz belőle...
2010. máj. 9. 08:09
7/8 anonim válasza:
Az ujjaidban lévő csontok végén porcok találhatóak amelyek között folyadék van. Na most mivel te ropogtatod az ujjaidat ez a folyadék minimálisra csökken ezért hallod a roppanó hangot. Ennek a kézremegegéshez semmi köze, hiszen azt az idegek okozzák vagy izomrángások ennek meg köze nincs a porcokhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!